Nadja

Functie: Houder Kinderdagverblijf

Ik ben Nadja en ik heb al veel jaren privé en in mijn werk mogen genieten van kinderen. Door de opgedane ervaring, het moederschap en mijn opleiding heb ik een geheel eigen visie op de kinderopvang ontwikkeld. Deze wil ik met veel plezier en enthousiasme vormgeven in ons eigen kinderdagverblijf Meneer Koekepeer.

Claire

Functie: Pedagogisch medewerker

Hallo, ik ben Claire en ik woon in Bunde. September 2016 ben ik bij Meneer Koekepeer stage komen lopen voor 1 jaar. Eerst een half jaar bij de dreumesen en daarna in de peutergroep. Na mijn stageperiode heeft Nadja mij een baan aangeboden en werk ik nu alweer dik een jaar met heel veel plezier en liefde bij Meneer Koekepeer. Je kunt me voornamelijk vinden in de Groene groep. 

Nicole

Functie: Pedagogisch medewerker

Ik ben Nicole, ik werk al sinds 2003 met veel liefde en plezier in de kinderopvang. Sinds april 2016 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Meneer Koekepeer. Ik ben vooral werkzaam in de blauwe groep. Zelf ben ik ook mama van Ivy (2011) en Fem (2015). In mijn vrije tijd ga ik graag met de meiden het bos in of op welk ander avontuur dan ook. We zijn graag bezig, knutselen, freubelen en bakken zijn dan ook wel hobby’s die we samen delen. 

Monique

Functie: Pedagogisch medewerker.

Hallo, ik ben Monique. Ik werk sinds juni 2018 bij Meneer Koekepeer. Na mijn studie aan de PABO heb ik enkele jaren voor de klas gestaan, waarna ik de overstap gemaakt heb naar de kinderopvang. Dit bleek een goede keuze; inmiddels zit ik al 10 jaar in het vak. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, samen met mijn man en onze 2 zoontjes. Ook doe ik aan hardlopen en houd ik van film, theater en lekker eten. Tot slot: het allerbelangrijkste in het werken met kinderen vind ik het bieden van een warme en veilige omgeving, waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Elke opvangdag opnieuw is mijn doel om ervoor te zorgen dat elk kind zich gezien en gehoord voelt. Tot ziens bij Meneer Koekepeer!

Kim

Functie: Pedagogisch medewerker

Ik ben Kim, geboren op 10 augustus 1986 en woonachtig in Urmond. Samen met mijn vriend Maick zijn wij in 2017 trotse ouders geworden van onze zoon Dain.In 2007 ben ik begonnen met werken binnen de kinderopvang en sinds 2015 mag ik me een Koekepeertje noemen :)Ik werk momenteel in de groene groep en ik kan ontzettend genieten van het spelen en knuffelen met de kinderen. Het is een dynamische groep waar al goed de karaktertjes van de kinderen naar boven komen. Tevens vind ik het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen op allerlei gebieden. Hoe ze binnen komen als hulpbehoevende baby’s en hoe ze hier als trotse peuters weg lopen, op naar nieuw avonturen op de basisschool!Hebben jullie vragen aan mij in de groep, stel ze gerust.

Eveline

Functie: Pedagogisch medewerker

Ik ben Eveline. Ik ben 41 jaar en kom uit Heerlen. Ik woon samen met mijn vriend, zijn dochter en onze katten. Ik heb de opleiding Sociaal pedagogisch werk gedaan en daarna heb ik de opleiding Social work afgerond. Sinds 2001 werk ik met veel plezier in de Kinderopvang en sinds half april 2018 bij Meneer Koekepeer, waar ik voornamelijk in de Groene groep ben ingezet. Naast werken vind ik het leuk om (vegetarisch) te koken, te wandelen, te lezen en rommelmarktjes en festivals te bezoeken.

Melika

Functie: Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Melika en ik werk al meer dan 20 jaar met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zelf ben ik ook moeder en dit heeft mijn leven enorm verrijkt. Momenteel werk ik in de oranje groep bij KDV Meneer Koekepeer. Hier komen kinderen vanaf 2 jaar tot ze naar school gaan. Het leuke aan deze groep is dat ik dingen met de kinderen kan doen die ik zelf ook graag doe in mijn privé leven. Zoals naar het bos gaan, yoga, dansen, boeken lezen, gezond eten, de wereld ontdekken (Ja, dit doe ik ook nog steeds o.a. door bijscholingen, opleidingen en cursussen). Hoe mooi is het als je kinderen hier in kunt begeleiden door in een veilige omgeving in een kleine groep te werken waar ieder kind zichzelf mag zijn en goed is zoals hij/zij is. Ik doe dit werk met veel liefde en passie voor de kinderen en hun ouders.

Belinda

Functie: Administratief medewerker

Ik ben Belinda en woon samen met mijn vriend en zoontje Seb van 3 jaar in Geulle. Ik heb 14 jaar met heel veel liefde en plezier als pedagogisch medewerker in de kinderopvang mogen werken. Daarna ben ik ‘even’ wat anders gaan doen en heb ik 10 jaar in een sport-/gezondheidscentrum gewerkt als front-office manager. Ik vond het leuk om andere ambities van mijzelf te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Toen mijn zoontje Seb werd geboren vond ik het heerlijk om bij hem te zijn en vooral te genieten van alle mooie en bijzondere momenten (werken had ik even geparkeerd). Vanaf augustus 2018 mag ik Nadja ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Heel blij en dankbaar ben ik met deze leuke baan. Een mooie combi, want de liefde voor de kindjes is nooit weggegaan. Mochten jullie vragen hebben, bel/mail of spreek me gerust aan.

Mandy

Functie: Pedagogisch medewerker

Mandy stelt zich binnenkort aan jullie voor!

Daniëlle

Functie: Vrijwilliger

Hoi, Ik ben Daniëlle. Ik ben vrijwilliger bij Meneer Koekepeer. Dit doe ik al sinds het begin van Meneer Koekepeer. Ik ben in 2018 getrouwd met mijn grote liefde, samen wonen we in Maastricht. Vier ochtenden per week ondersteun ik de pedagogisch medewerksters in de blauwe groep (babygroep). Ik ga iedere dag met veel plezier naar Koekepeer, tussen de kinderen zijn vind ik heerlijk. Naast mijn werk bij Meneer Koekepeer is kaarten maken mijn grootste hobby. Groetjes Daniëlle.

Ewa

Functie: Interieurverzorgster/Gastvrouw

Hallo allemaal, ik ben Eva. Sinds maart 2019 werk ik als interieurverzorgster/gastvrouw bij Meneer Koekepeer. Ik woon in Meerssen samen met mijn vriend. Naast het schoonhouden van het gebouw ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in de groep. Het werken met de kinderen vind ik erg leuk en doe ik met veel enthousiasme. Ik vind het leuk om iedere dag weer iets nieuws te leren. Ik zie jullie graag bij Meneer Koekepeer! Groetjes Eva!

Bas

Functie: Technisch medewerker

Hallo allemaal, ik ben Bas. Ik ben sinds maart 2019 de technisch medewerker van Meneer Koekepeer. Ik woon samen met mijn vriendin en onze tweeling in Geleen. Naast de technische klusjes zorg ik ook voor de tuin en de konijnen. Ik vind het erg leuk om de kinderen te betrekken bij de verzorging van de tuin en de dieren. Misschien tot ziens bij Meneer Koekepeer