16Oct
2016
0

Kinderdagverblijf Meneer Koekepeer gaat verhuizen

Het groene hart van dit kinderdagverblijf vraagt om een rustige en uitdagende speelomgeving waar kinderen kleinschalig worden opgevangen. Terwijl er hard gewerkt wordt aan het nieuwe kindcentrum in Meerssen gaat het groene kinderdagverblijf  juist klein blijven in Bunde.

Kinderdagverblijf Meneer koekepeer gaat verhuizen om zo een rustige plek te creëren waar de kinderen tot 4 jaar heerlijk alle tijd en rust krijgen om te groeien en bloeien.  Zijn nieuwe adres zal per 1 november Roggeveldstraat 15a in Bunde zijn. Voordat Meneer Koekepeer verhuist zal vanaf september gewerkt worden om het terrein om te toveren tot een groene speelplek met moestuin, bloementuin, wilgenhutten, modderkeuken, dierenhokken, slaaphuisjes en zandhoek.

Het kinderdagverblijf zal 3 groepen gaan hanteren van maximaal 7-10 kindjes per groep. De groepen worden verdeeld in een blauwe groep voor de baby’tjes, een groene groep voor de dreumessen en een oranje groep voor de peuters. Alle vertrouwde gezichten en lieve pedagogisch medewerkers verhuizen mee. Door de inzet van deze dames , makelaardij Wijnands en Tilli,  de voormalige eigenaren van het pand en de gemeente Meerssen krijgen de kindjes een prachtige plek waar ze in de natuurtuin kunnen spelen, dieren kunnen knuffelen, biologisch kunnen eten en veel plezier kunnen maken. Het zal wederom een plek worden waar de jongste kinderen van gemeente Meerssen met liefde worden opgevangen terwijl papa en mama gaan werken.

Kinderdagverblijf Meneer Koekepeer blijft de vertrouwde speerpunten hanteren:

  1. Kleinschaligheid en daardoor kleine groepen
  2. Gezond biologisch eten
  3. GROEN en dieren
  4. HARTgericht kijken naar kinderen en vertrouwde gezichten

Kortom:  Het kinderdagverblijf met een GROEN HART van gemeente Meerssen gelegen in Bunde.

U bent welkom om meer informatie op te vragen.

No Comments

Reply